woensdag 13 maart 2013

Baby Citroen

De afgelopen 2 dagen is er vrij veel gebeurd. En daarom leek dit me een mooi Moment om te beginnen met deze blog. Een blog speciaal over mij en mijn dieren! Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Charlotte, ik ben 19 jaar oud en ik woon met mijn moeder in Nieuwkoop. We hebben een hond, 2 cavia's, een hamster, een agapornis (dwerg papegaai) en ik heb een verzorgpaard, genaamd Melbourne. Deze blog gaat specifiek over mijn agapornis Kyra, mijn toekomstige grijze roodstaart Citroen en Melboure.
De grijze roodstaart is geboren rond 18 janurari (2013) en mag bij de fokker weg wanneer hij zelfstandig kan eten. Dit is zo rond 16 april. Ben de dagen echt al aan het aftellen! Gisteren ben ik met een vriendin naar de fokker geweest en heb de kleintjes mogen bewonderen. En ook heb ik een baby uitgekozen! De fokker heeft het voetring nummer genoteerd, zodat als ik hem kom ophalen, we kunnen zien welk de mijne is. De vogel die ik heb uitgekozen is hoog waarschijnlijk een popje (vrouw). Heb een paar foto's gemaakt, ben ZOOO verliefd!

Uit deze 2 kleintjes kon ik kiezen. Ze komen uit een nest van 4, maar er waren er al 2 door anderen uitgekozen:


Mijn mooie baby:


Wat een grote rode staart heeft ze al!


En ook heb ik vandaag kennis gemaakt met mijn nieuwe verzorgpaard Melbourne. Ik post zo snel mogelijk een foto! Het is een geweldig lief knuffelpaard, met artrose helaas... Maar dat volgt de volgende keer!


1 opmerking: